Mijn favorieten

Verkoop

Majoor Makelaars is ruim 25 jaar actief in de regio Soest, voorheen bekend als Schoeman Makelaars. 
Als actieve makelaar in deze regio hebben we bewezen resultaten geboekt met onze klantgerichte aanpak. De wensen van onze klanten staan centraal en alles is mogelijk. Daarin ligt onze kracht.

Resultaatgericht, persoonlijk en klantgericht vormen de kernwoorden van onze dienstverlening. Kiest u voor ons, dan kiest u voor een dienstverlening met een duidelijke meerwaarde en aandacht voor u. Met een hecht team van doorzetters en ruime werkervaring zijn wij in staat om dat te realiseren wat voor u belangrijk is op woon- of werkgebied.

Met ons NVM-lidmaatschap bieden wij u extra voordeel en kwaliteit. Een optimale inzet, uitgebreide presentatie van uw woning, de professionele en herkenbare aanpak zijn de speerpunten van ons kantoor. Zeker op de huidige markt kan dat ene stapje extra net het verschil maken. Dat is juist wat u van ons kan verwachten!

Een succesvolle verkoop wordt bereikt met een goede voorbereiding. Daarom begint het verkooptraject met het verzamelen van benodigde gegevens en een vergelijkend onderzoek, met vervolgens een vrijblijvend gesprek met één van onze makelaars bij u thuis. Aan bod komen uw wensen en verwachtingen rond de verkoop en onze werkwijze. Een persoonlijk aanpak voor uw woning met een optimale verkoopstrategie.

Wat kost dat dan bij Majoor Makelaars?
Deze vraag is even belangrijk als de vraag `Wat levert het u op ?'.

Wilt u graag meer weten? Maak een vrijblijvende afspraak voor bijvoorbeeld een waardebepaling bij u thuis en wij lichten u graag onze werkwijze toe. Ons telefoonnummer is: 035-603 62 82.