Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
 in Soest 3761 CE

New Way

3761 CE Soest

Omschrijving

New Way
Wonen in het centrum heeft iets speciaals, iets prikkelend. In het centrum is het altijd levendig. Alles is makkelijk bereikbaar te voet, met de fiets, of met het openbaar vervoer. Lekker winkelen of een koffie drinken op het terras of een hippe bar op loopafstand. Boodschappen doen of nog even snel naar de pinautomaat? Daar hoeft u niet voor in de auto te stappen! Dat gemak geldt...
Lees meer

Kenmerken

Status Beschikbaar Koopaanneemsom € 445.000,- tot € 725.000,- Gebruiksoppervlakte 92 m² t/m 153 m² Inhoud 250 m³ t/m 415 m³ Start Verkoop 01-05-2020 Aantal kavels 5 Vrij 5 Aantal Bouwtypes 2 Woningtypen Appartement
Lees meer

Omschrijving

New Way
Wonen in het centrum heeft iets speciaals, iets prikkelend. In het centrum is het altijd levendig. Alles is makkelijk bereikbaar te voet, met de fiets, of met het openbaar vervoer. Lekker winkelen of een koffie drinken op het terras of een hippe bar op loopafstand. Boodschappen doen of nog even snel naar de pinautomaat? Daar hoeft u niet voor in de auto te stappen! Dat gemak geldt ook voor wonen in de Van Weedestraat.

De bestaande winkel op nummer 18 maakt plaats voor nieuwbouw met wederom een commerciële ruimte op de begane grond met daarboven vijf luxe appartementen. Vier ruime driekamerappartementen op de eerste en tweede woonlaag en een luxe penthouse op de bovenste verdieping. De begane grond van het gebouw is gereserveerd voor winkelruimte. De entree naar de woningen bevindt zich aan de achterzijde aan het rustige, verkeersluwe Kerkpad Noordzijde. Hier is de toegang naar het trappenhuis met lift en de bergingen. Er komen aan de achterzijde zeven privé parkeerplaatsen voor de bewoners.

De appartementen hebben allemaal twee slaapkamers, een inpandige berging, een separaat toilet en een badkamer met inloopdouche, wastafelmeubel, handdoekenradiator en ligbad. Het gehele appartement is voorzien van vloerverwarming. De woningen op de eerste en tweede verdieping hebben nagenoeg dezelfde indeling en zijn 92 en 96 m2 groot en hebben een tweede berging van 5-6m2. Het penthouse op de derde verdieping is 153 m2 groot, heeft twee badkamers en een separaat toilet en een woningbreed terras van 41 m2 aan de voorzijde.


Keuken
Ieder mens is uniek. De één kookt dagelijks een vijfsterren maaltijd, de ander eet liever buiten de deur. Daarom is de keuken niet meegenomen in het ontwerp en bevat dus ook geen stelpost. Uw droomkeuken kunt u helemaal zelf samenstellen bij een leverancier naar keuze. Denk er wel aan om tijdig de technische tekening aan te leveren zodat de aansluitpunten op de juiste plek zitten.

Sanitair
De woningen worden afgeleverd met luxe badkamers voorzien van fraaie tegels en mooi sanitair.
De badkamers beschikken over een inloopdouche, een toilet, een grote wastafel met spiegel en een designradiator Het penthouse beschikt zelfs over twee badkamers.

Soest
Een oase van rust, net buiten de Randstad, vindt u in Soest, tussen Utrecht en Amersfoort, de Utrechtse Heuvelrug en de Gelderse Vallei. Wandel of fiets door de prachtige natuur met heuvelachtige bossen en talloze landgoederen. Soest is omringd door levendige steden en dorpen met alle mogelijke voorzieningen en ontspanningsmogelijkheden. Van lokale ondernemers met unieke sfeervolle winkeltjes tot de grote modeketens. Ook op het culinaire vlak laat Soest en omgeving niets te wensen over. Gezellige cafés, terrasjes en restaurants zijn er genoeg.

Via de N221 zijn de A1, A27 en A28 makkelijk bereikbaar. Wilt u met de trein? Dan is NS-station Soestdijk op 2 minuten loopafstand. Hiermee heeft u verbinding met Hilversum, Amsterdam, Utrecht en Amersfoort.

Van Weedestraat
Het winkelgebied Van Weedestraat bestrijkt het hele gebied vanaf het spoor aan de Steenhoffstraat tot aan de rotonde van de Burgemeester Grothestraat. Met de aangrenzende straten Lindenlaan en de F.C. Kuyperstraat, vindt u hier mooie winkels, gezellige horecagelegenheden en bijzondere ondernemingen.

De Van Weedestraat kreeg in 1911 haar naam, naar de echtgenote van de toenmalige burgemeester, mevrouw van Doelen Grothe-van Weede. Tegenwoordig is de Van Weedestraat door de gemeente Soest verklaard tot hoofdwinkelgebied en heeft de straat een aantal jaren geleden een f linke metamorfose ondergaan.
Overdracht Status Beschikbaar Koopaanneemsom € 445.000,- - € 725.000,- Indeling Gebruiksoppervlakte 92 m² t/m 153 m² Inhoud 250 m³ t/m 415 m³ Start Verkoop 01-05-2020 Aantal kavels 5 Vrij 5 Aantal Bouwtypes 2 Woningtypen Appartement
Route van naar , 3761 CE Soest
 • Te koop
   in Soest 3761 CE
  Prijs € 445.000,- tot € 465.000,- Status Beschikbaar
  Appartement
  • Te koop
    in Soest 3761 CE
   Prijs € 725.000,- tot € 725.000,- Status Beschikbaar
   Penthouse
   Bekijk bouwnrs.

  Contact

  Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
  Persoonsgegevens
  Adresgegevens
  Contactgegevens
  Opmerkingen
  Privacy
  Ik ga akkoord met de privacyverklaring

  Persoonsgegevens

  Contactgegevens

  Privacy
  Ik ga akkoord met de privacyverklaring

  Nieuwbouw inschrijven

  Bedankt voor uw inschrijving. Uw aanvraag wordt in behandeling genomen. U krijgt zo spoedig mogelijk een bericht van ons.