Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Te huur
Koningsweg 2 33 in Soest 3762 EC

Koningsweg 2 33

3762 EC Soest
Huurprijs € 650,- p.m. Beschikbaar

Omschrijving

Te huur aangeboden moderne bedrijfsruimte van circa 70 m² gelegen in een modern, goed bereikbaar bedrijfsverzamelgebouw. De bedrijfsruimte beschikt over een parkeerplaats op eigen terrein.

Indeling: Entree, hal, modern toilet, trap naar verdieping, meterkast.

Bedrijfsruimte: 70 m² met een overheaddeur van 3 meter breed en 2,8 meter hoog. Vrije hoogte circa 6.50 m en...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 70 m²
Lees meer

Omschrijving

Te huur aangeboden moderne bedrijfsruimte van circa 70 m² gelegen in een modern, goed bereikbaar bedrijfsverzamelgebouw. De bedrijfsruimte beschikt over een parkeerplaats op eigen terrein.

Indeling: Entree, hal, modern toilet, trap naar verdieping, meterkast.

Bedrijfsruimte: 70 m² met een overheaddeur van 3 meter breed en 2,8 meter hoog. Vrije hoogte circa 6.50 m en gedeeltelijk 3.5 meter.

Het industrieterrein is goed bereikbaar via de N234 en is gelegen nabij de snelwegen A1, A27 en A28.

AANVANGSHUURPRIJS
De aanvangshuurprijs voor het geheel bedraagt € 650,-- per maand, excl. BTW.

OPLEVERINGSNIVEAU
Het geheel wordt opgeleverd inclusief de navolgende voorzieningen:
- Eigen entree / opgang.
- Toilet.

PARKEREN
Het parkeerterrein bevindt zich direct voor de deur en biedt gelegenheid voor 1 auto.

HUURPRIJSAANPASSING
Jaarlijks op basis van de Consumentenprijsindex, reeks CPI Alle Huishoudens (2006=100) zoals gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

BTW CLAUSULE
De in deze documentatie genoemde bedragen zijn exclusief BTW, uitgaande van het feit dat huurder (blijvend) voldoet aan de criteria welke gesteld zijn of worden voor een belaste verhuur ex. Artikel 11, lid 1 letter b, sub 5, Wet op de omzetbelasting 1968.

BESTEMMING
Conform het bestemmingsplan ‘Soestdijkse Grachten’ heeft dit perceel de bestemming ‘Bedrijventerrein’ met toevoeging ‘Perifere Detailhandel’. Traditioneel gaat het om branches als woninginrichting, boten, auto’s, caravans, tuincentra, bouwmarkten, grove bouwmaterialen, keukens en sanitair.

ZEKERHEIDSTELLING
Ter meerdere zekerheid van de nakoming van de verplichtingen uit de huurovereenkomst dient een bankgarantie/waarborgsom te worden verstrekt gelijk aan 3 (drie) maanden huurprijs te vermeerderen met de verschuldigde omzetbelasting.

SERVICEKOSTEN
Het voorschot op de servicekosten bedraagt € 7,50 per m2/per jaar, excl. BTW. Onder de servicekosten vallen onder andere de kosten van energie, water, onderhoud gebouwgebonden installaties, glasverzekering, schoonmaak parkeerterrein en dak/goten.

HUURPERIODE
De huurperiode behelst bij voorkeur 5 jaar met 5 optiejaren. In overleg kunnen partijen hiervan afwijken.

OPZEGGING
Beëindiging van de huurovereenkomst geschiedt door opzegging tegen het einde van een huurtermijn, met in achtneming van 12 maanden.

AANVAARDING
Per direct beschikbaar.

HUUROVEREENKOMST
Op basis van het standaard model huurovereenkomst volgens de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ januari 2015) voor kantoorruimte in de zin van artikel 7:230a BW, zoals gehanteerd wordt door de NVM.

VOORBEHOUD
Deze informatie wordt u verstrekt onder het voorbehoud van het verkrijgen van de finale goedkeuring en instemming van onze opdrachtgever.

*De foto's zijn indicatief. Bedrijfsruimte is thans nog in gebruik. De achterzijde van het bedrijfsobject heeft geen verdiepingsvloer maar is 6 meter hoog.
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs € 650,- per maand Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 2001 Indeling Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 70 m² Vloerbelasting 1500 kg/m² Vrije hoogte 650 cm Oppervlakte bedrijfsruimte 70 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 1 parkeerplaats(en) Diversen Woonruimte Geen woonruimte aanwezig
Hoofdfunctie
Bedrijfsruimte
Voorzieningen
Overheaddeuren
Oppervlakte
70 m²
Vrije hoogte
650 cm
Vloerbelasting
1500 kg/m²
Route van naar Koningsweg 2 33, 3762 EC Soest

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.