Mijn favorieten

Prins Hendrikpark


Prins Hendrikpark

Het Prins Hendrikpark is gesitueerd tussen de rechterzijde van de Luitenant Generaal van Heutszlaan, de Amsterdamsestraatweg en de Prinses Marielaan. Het Station NS en het centrum zijn op loopafstand. Het Prins Hendrikpark is een zeer gewilde woonomgeving en bestaat voornamelijk uit vrijstaande villa’s en enkele zeer luxe appartementencomplex.

Wonen: Voornamelijk vrijstaande villa’s en appartementencomplexen in het duurdere segment.

Scholen en opvang: Het Prins Hendrikpark is een wijk met een gevarieerd woning aanbod en gelegen op loopafstand van het centrum en het Station NS. Het Prins Hendrikpark is een kindvriendelijke woonwijk. Op loopafstand van het Prins Hendrikpark is de Nieuw Baarnse School gevestigd.
Het Baarnsch Lyceum en de Waldheimmavo zijn de scholen in Baarn voor voortgezet onderwijs.

Vrije tijd: Het Prins Hendrikpark ligt op loopafstand van het centrum. In het Prins Hendrikpark bevindt zich aan de Prinses Marielaan 19 tennisvereniging Phonosmash. In het centrum van Baarn bevinden zich veel leuke wat kleinere winkels met een gevarieerd aanbod.
De Sportverenigingen, voetbal, hockey, tennis, fitness ed van Baarn alsmede de volkstuinen, de ijsbaan en de fietscrossbaan bevinden zich op fietsafstand.